Sanna Stelloo

MijnSanna ervaring met paarden gaat levenslang terug. Vanaf 1998 geef ik les in de Monty Roberts methode join-up en follow-up. Nadat ik in Amerika opgeleid ben, en ervaring heb opgedaan met het werken met Mustangs. Ondertussen is die werkwijze aangevuld en verfijnd met zacht werken afgestemd op hoe een paard van nature leert en communiceert.  Daarbij gaat hand in hand wat wij zelf van paarden kunnen leren.

Voor velen gaat er een wereld aan inzichten open. In jezelf en in de wereld van het paard. Zelfs als je al lang met paarden werkt.

In Nederland sta ik aan de voet van Natural Horsemanship, PaardenCoaching en ben ik een pionier op het vlak van professionalisering van het vak van paardencoaching.

Ik heb een 4-jarige coachopleiding gevolgd. Neuro Emotionele Integratie, Neuro Linguistisch Programmeren, Transregressie en Omega Health Coaching zijn oa methodieken die ik integreer binnen mijn werk als coach, opleider en trainer.

Naast opleidingen geef ik al sinds 1998 workshops, bedrijfstrainingen en begeleid ik individuele coach sessies en -trajecten.

Onze lokatie Everland, in Meldert-Lummen / Belgie,  geeft ook ruimte aan kinderen, jongeren en leefgroepen om op afspraak ontspannende therapievormen te ervaren.

Ook organiseren we wekelijks een tocht te paard door de natuur, met ervaren ruiters.

De opbrengst van bedrijfstrainingen, opleidingen en coachingstrajecten komt deels ten goede aan de opbouw en uitbreiding van het therapeutische centrum Everland vzw. Ook wordt er een deel gereserveerd voor kwetsbare kinderen die minder te besteden hebben. Om zo ook voor hun dromen waar te maken.

IMG-20160410-WA0024

Back to Basic